Sunday, September 14, 2008

Moving Sale

I helgen hade vi vår garage/moving sale. Hade sett fram emot detta då det är något typiskt amerikanskt men något jag aldrig varit med om. Vi satte upp skyltar i området och la ut en listning på Craig’s List (typ Blå börsen). Grannen några hus längre ner har garage sale varje månad och hade även denna dag så det var bra för fottrafiken. Halv sju på morgonen dök den första kunden upp!! Då hade vi inte ens fått upp allt. Vi spenderade hela fredagskvällen med att organisera och sätta priser på allt som vi ville bli av med och det var massor med folk hela dan. Jag hade blivit informerad om att det finns en del som spenderar helgerna att bara köra runt och fynda på garage sales och att det finns massa etikettregler om hur mycket man får pruta osv. Sju timmar senare var vi $900 rikare! Det är värt många hostelnätter i Sydamerika det. Kelly har hämtat soffan och nu
börjar det bli tomt i huset. På torsdag kommer pack och flyttgubbarna och då är det bara en bäddsoffa, våra resväskor och ryggsäckar kvar.

Bokade oförskämt billiga biljetter till Sverige i januari - $250 enkel väg! Den 21 januari landar vi i Göteborg. Brad kanske får stiga av när vi mellanlandar i Stockholm om hans jobb går igenom. Arbetstillståndet är i alla fall klirrat.

3 comments:

Märy said...

Halloj, använde barnstolen idag och den funkar kanon! Är så glad att jag köpte den till Samuel!
Är du klarjobbad nu? Hur känns det? Sitter du och rullar tummarna hela dagarna - ha ha!
Vi ses på lördag!
Kram Marie

Schraepfer Harvey said...

Sorry I wasn't around for that. I heard y'all have good junk out there in Seattle. Bye bye Pacific Northwest, sigh.

Russ Twoey said...

I owe you some cash for the tent. Okay, maybe I owe you some "Western Union" at this point? I still haven't picked it up from Joel yet.